5045NC
TILBURG
tel. 013-5715977

Zondag, 14 april 2024 stond de uitwedstrijd tegen SV Reeshof in Tilburg op het programma.
SV Reeshof stond op plaats 9 van de ranglijst met 26 punten uit 20 wedstrijden en een
doelsaldo van 39 voor en 53 tegen. De eerdere wedstrijd in Goirle was met 5-3 gewonnen.
GSBW begon met de volgende 11: Jelle van der Velden, Dion van Loon, Igor van Loon, Rick
Kuijpers, Damian Dielemans, Bradley Luijten, Mitchel van Zelst, Imad Kharichef, Denzel van
Houtum, Willem Kleijssen en Milan van Boxtel.
Op de reservebank zaten: Jeffrey van Gestel, Danny van Laarhoven, Tijn Santegoets, Rick van
Amelsfoort, Danilo Farci, Wolf Diederen en Anouar Annouri.
De eerste minuten was SV Reeshof iets meer in balbezit en iets feller in de duels. GSBW
moest al snel noodgedwongen de eerste wissel toepassen. Al in de 7 e minuut moest Milan
met een knieblessure naar de kant en kwam Danilo voor hem in het veld.
SV Reeshof probeerde met lange ballen hun gevaarlijke en snelle spitsen Dani van Schijndel
en Ernes Ujkanovic in stelling te brengen.
In de 25 e minuut was het toch GSBW dat op voorsprong kwam. Een pass van Imad op maat
voor Willem in de 16 was de inleiding. De goed mee opgekomen Dion werd door Willem op
tijd aangespeeld en met een stiftje over de keeper was de 0-1 een feit.
In de 33 e minuut kreeg Imad een prima kans op aangeven van Denzel. De ineens vanuit de
lucht genomen bal werd door Imad niet vol geraakt waardoor hij naast ging. In de 44 e minuut
kreeg SV Reeshof nog een prima kans. Vanuit een corner kopte aanvoerder Lars Temminck
gelukkig ruim naast. In blessuretijd van de 1 e helft kreeg ook spits Dani van Schijndel nog een
redelijke kans. Gelukkig was Jelle attent en pakte zijn inzet waardoor GSBW met een 0-1
voorsprong naar de thee kon.
Onder de rust werd er op geattendeerd dat er meer bewogen moest worden, dat het iets
feller mocht en dat ook het tempo iets hoger mocht.
SV Reeshof probeerde iets meer druk te zetten. Dit resulteerde in de eerste minuten in
kansjes voor Ismael Seme en Milan Schouten. De ballen gingen naast of werden gepakt door
Jelle. In de 56 e minuut viel dan toch de 0-2. Vanuit een corner kwam de bal uiteindelijk via
via bij Imad terecht. Vanaf de rand 16 liet hij de SV Reeshof doelman kansloos met een
schuiver in de linker benedenhoek. SV Reeshof probeerde nog iets aan de achterstand te
doen door de ballen hoog voor de pot te gooien maar Jelle was heer en meester in de lucht.
In de 80 e minuut kwam GSBW bijna op 0-3. Vanuit een counter kon Denzel alleen richting het
doel lopen. Hij probeerde de doelman uit te kappen doch deze kon nog net de bal weg
tikken.
Hierna werd de moegestreden Willem gewisseld en kwam Wolf voor hem in het veld en iets
later werd ook Danilo vervangen en kwam Anouar erin.
SV Reeshof kreeg nog 1 goede kans. Spits Dani van Schijndel zag zijn inzet echter door Jelle
tot corner worden getikt.
In blessuretijd kreeg Mitchel nog een grote kans om de voorsprong uit te breiden naar 0-3.
Zijn inzet, op aangeven van Imad, vanaf ongeveer 3m werd door de keeper met de punt van
de schoen nog uit het doel getikt. Al met al toch een verdiende overwinning vandaag.