5051JS
GOIRLE
tel. 013-5342995

Zondag, 03-03-2024 stond de topper tegen v.v. Trinitas uit Oisterwijk op het programma.
Trinitas stond op plaats 2 van de ranglijst met 30 punten uit 14 wedstrijden en een doelsaldo
van 42 voor en 18 tegen. Een makkelijk scorende ploeg dus die ook maar weinig doelpunten
tegen krijgt. De eerdere wedstrijd op 08-10-2023 in Oisterwijk was geëindigd in een 3-3
gelijkspel.
GSBW begon aan de wedstrijd met de volgende 11: Jelle van der Velden, Danny van
Laarhoven, Igor van Loon, Rick Kuijpers, Damian Dielemans, Bradley Luijten, Milan van
Boxtel, Imad Kharichef, Denzel van Houtum, Willem Kleijssen en Abdel Kasrioui.
Als wissel waren beschikbaar: Dion van Loon, Tijn Santegoets, Jessey Akkermans, Tymen van
Loon, Danilo Farci, Anouar Annouri en Giovanni van Berkel.
Beide 11-tallen begonnen aanvallend aan de wedstrijd waardoor deze op en neer golfde.
De 1 e kans was voor GSBW. In de 6 e minuut werd Denzel goed aangespeeld door Imad. Zijn
kans werd in 2x door de keeper tot corner getikt. In de 13 e minuut kwam GSBW op een 1-0
voorsprong te staan. Vanuit een prima pass van Denzel sneed Abdel vanaf links goed naar
binnen en schoot snoeihard in de verre hoek raak. Pas in de 28 e minuut viel de eerste grote
kans voor Trinitas te noteren. Philip Overeem stond vrij bij de 2 e paal uit een voorzet van
rechts. Zijn lob ging over Jelle maar, gelukkig voor de blauwwitten, ook over het doel. Enkele
minuten later kwam GSBW op 2-0. Vanuit een pass van Abdel werkte Willem prima af door
de bal vanaf rechts in de verre hoek te schieten. In de 33 e minuut werd het zelfs 3-0.
Wederom was Willem de doelpunten maker. Er ging een prima aanval over diverse schijven
aan vooraf met uiteindelijk een voorzet op maat van Milan. In de 39 e minuut kreeg
aanvoerder Peter de Jong nog een redelijke kans. Vanuit een vrijetrap tikte hij de bal bij de 1 e
paal maar net naast. In blessuretijd van de eerste helft kwam Trinitas dan toch nog enigszins
verrassend op 3-1. Peter de Jong verraste Jelle met een schot in de korte hoek.
Er werd bij vlagen prima gevoetbald, de kansen werden goed benut maar men moest
beducht blijven op de snelle omschakeling van Trinitas met name via de snelle Martijn van
Elderen. Onder de rust werd er dan ook niet gewisseld.
GSBW begon scherp aan de 2 e helft en in de 48 e minuut viel het volgende doelpunt alweer te
noteren. Een schot van Abdel van de linkerkant ging over de keeper en viel prima bij de 2 e
paal binnen waardoor de 4-1 een feit was. 3 minuten later maakte Abdel zijn derde en de 5-1
voor GSBW. Aanleiding was een vrije trap van Willem die door keeper Ramon Doomen niet
kon worden vastgehouden. Abdel was attent en tikte simpel binnen. In de 59 e minuut kreeg
Abdel, na zijn hattrick, een applauswissel en kwam Danilo voor hem in het veld. In de 76 e
minuut maakte GSBW er zelfs nog 6-1 van. Wederom ging er een prima aanval over diverse
schijven aan vooraf. Uiteindelijk was het Imad die de vrijstaande Danilo aanspeelde en die
kon daarna de bal simpel over de doellijn tikken. Hierna werden Imad, Danny en Igor
gewisseld en kwamen Tijn, Dion en Anouar in het veld.
In de 81 e minuut werd de uiteindelijke eindstand bereikt. Trinitas kreeg nog een penalty te
nemen na een ongelukkige / onnodige actie in de 16 van Anouar. Teun Sebregts liet Jelle
kansloos waardoor de 6-2 een feit was.
GSBW speelde prima, liet de bal goed rondgaan, waardoor de overwinning terecht was.
Volgende week zondag, 10-03-2024 staat de uitwedstrijd in en tegen Terheijden op het